1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,29 / 5)
Ladataan...

Porkkanaletut ovat ihania!
Ne maistuvat välipalana, lounaana ja iltapalana.
Tarjoa seuraksi marjoja tai hilloa.

Porkkanaletut
2-4 annosta

½ l Biotta Porkkanamehua
2 munaa
ripaus Herbamare-yrttisuolaa
½ dl Merum luomu extra-neitsytoliiviöljyä
4-4 ½ dl speltti alkuvehnäjauhoja

Paistamiseen:
öljyä

Lisäksi:
2-3 dl puolukoita
½ dl hunajaa
1 rkl Molkosan Fruitya

Kaada porkkanamehu kulhoon ja sekoita joukkoon rikotut munat ja ripaus Herbamare-yrttisuolaa.
Lisää oliiviöljy ja spelttijauhot ja sekoita taikina tasaiseksi.
Anna turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.

Paista kuumalla lettupannulla öljyssä molemmin puolin.

Sekoita sulaneiden tai kohmeisten puolukoiden joukkoon hunajaa ja Molkosan Fruitya.
Tarjoa lettujen kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.