1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua, keskiarvo: 3,67 / 5)
Ladataan...

Cocktailapalat sopivat kaikenlaisiin juhlahetkiin ympäri vuoden.
Pikkusuolaiset ovat suosittuja ja nämä kaikessa yksinkertaisuudessaan upean makuisia. Varaudu siis runsaalla tarjoiluvadilla!
Maalahden Limppu on loistava cocktailpalojen leipä, sillä se pysyy mehevänä kuivumatta.
Valmista näitä vaikkapa pikkujouluihin, uuden vuoden juhlintaan, erilaisiin juhliin ja muuten vaan pikkusuolaisen nälkään.

Piparjuuri-savuporosuupalat
32 kpl

8 viipaletta Maalahden Limppua
250 g piparjuurituorejuustoa tai 250 g maustamatonta tuorejuustoa ja 2 tl piparjuuritahnaa tai raastettua piparjuurta
16 viipaletta kylmäsavustettua poronpaistileikkelettä
rucolaa

Leikkaa Maalahden limppu -leipäviipaleet neljään osaan ja levitä palat tarjoiluvadille. Voit koristella vadin halutessasi rucolalla tai käytä rucola leipäpalojen koristeluun.
Notkista piparjuurituorejuustoa sähkövatkaimella tai sekoita tuorejuusto ja piparjuuritahna tai raastettu piparjuuri keskenään.
Pursota tahna leipäpalojen päälle.
Puolita kylmäsavustetut poronpaistileikkeleet puoliksi ja kääri rulliksi.
Koristele leipäpalat rullilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.