1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Herkku TOAST -sarjaan kuuluvat paahtoleivät on maustettu seuraavasti. Toisen leivän paistopinnalla on unikonsiemeniä ja merisuolaa, kun taas toisessa leivässä makua antaa taikinajuuri ja mustapippuri.

Tämä aamiaisleipä on herkullinen ja saa päivän alkamaan aurinkoisesti. Ja valmistus vie vain hetken!

 

Pinaatti-munakokkeli aamiaisherkku
1 annos

1 Pågen Herkku Toast Taikinajuuri ja mustapippuri- tai Herkku Toast Unikko ja merisuola -leipäviipaletta
nokare voita
kourallinen babypinaattia
2 munaa
ripaus suolaa
1 rkl kermaa tai maitoa

Kuumenna voi paistinpannulla ja lisää joukkoon baby pinaatti. Kääntele lastalla, kunnes pinaatti on kutistunut. Riko munat kulhoon ja riko rakenne. Kaada munat pannulle ja sekoittele, jotta massa pysyy irtonaisena.
Kun massa on lähes hyytynyt, sammuta levy ja kaada joukkoon kerma tai maito. Näin munakokkeli pysyy kosteana.
Mausta ripauksella suolaa.

Vinkki! Voit valmistaa munakokkelin ilman pinaattia ja paistaa sen erikseen munakokkelin päälle.

Laita munakokkeli leipäviipaleen päälle ja nauti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.