1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Viime aikoina on kyselty paljon kevään ylioppilasjuhlatarjoiluista, kuten myös pienistä naposteltavista, jotka maistuvat erityisesti nuorille.

Kokosin tähän valmiita tuotteita, jotka ovat kivoja dipattavia, ja kyllä vain, näytti maistuvan melkein vauvasta vaariin!

Pikkunaposteltavaa ja dippejä

Tarjoiluvadilla:
-Kantolan Tapini -tapaskeksejä, makuina valkosipuli & basilika, sekä chili & oliivi
-Koka vahvasti maustettuja rapeita nuudelisnackseja
-Parrots’n Japan Mix, sekoitus riisistä, maapähkinöistä, merilevästä ja seesaminsiemenistä valmistettuja snackseja
-Linkosuon ruisnappeja, jotka ovat maustettu chilillä ja sitruunalla

Dipit:
-valmista guacamolea
-Santa Marian Tropical salsaa
– 200 g kermaviiliä + vajaa pussi Santa Marian Cheese Dipmix -juustodippijauhetta
-150 g purkki Kolatun kuttujugurttia, jonka joukkoon on silputtu pieni pala Kolatun Verneri Brie -valkohomejuustoa, sekä valkosipulia, maustettu ripauksella suolaa ja muutamalla tipalla tabascoa.