1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,29 / 5)
Ladataan...

Buffetpöydän pikkusuolainen herkku on pestomarinoidut mozzarellapallot. Seuraksi sopii raikkaat salaatit ja itse valmistetut leivät. Voit tarjota myös alkupalana tai piknikeväänä.

Pestomarinoitua mozzarellaa

2-4 annosta alkupalana

120 g minimozzarellapalloja
1/2 dl vihreää pestoa
100 g miniluumutomaatteja
villirucolaa
1 pieni punasipuli renkaina

Sekoita minimozzarellapallojen joukkoon pestokastike.
Kokoa lautaselle villirucolaa, marinoituja minimozzarellapalloja, miniluumutomaatteja ja punasipulia.

Vinkki! Käytä miniluumutomaattien sijaan hauskan näköisiä pikkuisia helmitomaatteja!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.