1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (20 arvostelua. Keskiarvo: 4,20/5)

Lehtitaikinalevyistä valmistat ihanat suupalat illanviettoon tai vaikkapa juhlahetkeen. Laita täytteeksi omia lempitäytteitäsi. Kokeile myös kylmäsavu- tai graavilohta!

Pesto-parmankinkkusuupalat
24 kpl

500 g lehtitaikinalevyjä pakastealtaasta
200 g punaista pestokastiketta
100 g parmankinkkua
100 g parmesaanijuustoa raasteena tai lastuina
mustapippuria myllystä

Koristeluun:

rucolaa

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan puoli tuntia ennen paistamista.
Levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille ja leikkaa jokainen levy
kolmeen yhtä suureen osaan.
Sivele levyjen pinnalle punaista pestokastiketta.
Jaa päälle parmankinkku ja parmesaanijuustoa.
Rouhi pinnalle hieman mustapippuria myllystä.
Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla 10-15 minuuttia.
Koristele valmiit suupalat rucolalla.

Vinkki! Voit lisätä täytteeksi myös esimerkiksi aurinkokuivattuja tomaatteja.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: