1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Pesto-mozzarellapatongit
15 annospalaa

1 maalaispatonki

Pestokastike:
2 ruukkua basilikaa
70 g parmesaanijuustoa
50 g pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 iso valkosipulinkynsi
1 ½ dl oliiviöljyä
suolaa myllystä

Pinnalle:
2 pkt Galbani Maxi Mozzarella -palaa
8-15 kirsikka- tai miniluumutomaattia
15 basilikanlehteä tai rucolanlehteä

Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Laita basilika, parmesaanijuusto, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella. Mausta suolalla.
Laita patonkiviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja voitele pinnat pestokastikkeella.
Laita patongit 225-asteiseen uuniin, kunnes pinta on rapea.
Viipaloi mozzarella ja puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
Laita mozzarellaviipaleet ja tomaatit patongin päälle.
Koristele basilikalla tai rucolalla. Laita keskelle cocktailtikut.
Tarjoa illanisistujaisissa tai juhlissa pienenä suolaisena.

Vinkki! Rouhi pinnalle halutessasi mustapippuria

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Reseptin tarjoaa Lindahls

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.