1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Kaupan juustohyllyltä tein hauskan löydön, mozzarellalevyn, joka oli kääritty pakettiin löysälle rullalle.
Kotona avasin rullan, täytin ja käytin sen uunissa ja leikkasin pieniksi paloiksi.
Nämä palat sopivat myös suupaloiksi kevään juhlapöytään.

Pesto-mozzarellapalat

240 g Mozzarellalevy
2 rkl vihreää pestoa (keliaakikolle valmistettaessa tarkista tuotteen gluteenittomuus)
5-6 miniluumutomaattia tai aurinkokuivattuja tomaatteja
basilikanlehtiä
mustapippuria myllystä

Voitele mozzarellalevy pestolla. Asettele levylle vieretysten miniluumutomaatit ja ripottele pinnalle basilikanlehdet.
Kääri rullalle ja käytä 180 asteisessa uunissa viitisen minuuttia.
Leikkaa pieniksi viipaleiksi ja rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.