1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Galbani-tuoteperheeseen on tullut ihastuttava uutuus. Minimozzarellapallot ovat käteviä salaatteihin, ruoka-annoksiin tai vaikka sellaisenaan naposteltaviksi.
Valmista tämä pieni suolapala kesäjuhliin tai muuten vaan herkutteluun.

Pesto-mozzarellapatongit
8 annosta

150/285 g Galbani Mozzarella Mini
50 g punaista pestokastiketta
½ patonki viipaleina
rucolaa tai salaatinlehtiä
½ dl pinjansiemeniä


Valuta mozzarellapalloista liemi.
Sekoita mozzarellapallojen joukkoon punainen pestokastike.
Leikkaa patonki vinoviipaleiksi.
Laita pohjalle rucolanlehtiä ja jaa päälle pesto-mozzarellapalloja.
Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
Ripottele ne patonkien päälle.
Nosta tarjolle!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Galbani

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.