1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Myllyn Paras on tuonut markkinoille Kauraiset pizzataikinalevyt, jotka löydät kauppojen pakastealtaista. Välipalakokoiset pizzapohjat ovat käteviä valmistaa ja voit tehdä kerrallaan neljä pizzaa ja täyttää oman makusi mukaan. Lopputulos on pannupizzan kaltainen ja lempeän makuinen. Pakkauksessa on neljä pizzapohjaa.

Pepperonipizzat
4 kpl

1 pkt Myllyn Paras Pizzataikina, kaurainen
2-3 dl Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa
n. 200 g mozzarellaraastetta
100 g pepperoni-makkaraa
n. 10 kirsikka- tai miniluumutomaattia

Ota Kauraiset Pizzataikinat sulamaan noin puoli tuntia ennen paistamista. Laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä päälle Paholaisen hilloa tai tulista tomaattihilloa. Ripottele pinnalle mozzarellaraastetta ja asettele päälle pepperoni-makkaraa. Leikkaa kirsikka-tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita pizzojen päälle. Kypsennä 225-250 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Uusimpia Myllyn Paras reseptejä:



Tästä löydät kaikki MYLLYN PARAS reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.