1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Ihanat kesäeväät voit valmistaa itse, tai jos olet Helsingin keskustassa, poikkea Citykäytävään FoodLabiin ja hae retkievääksi Hellapoliisin suunnittelemat Subillet! Voit valita eväskassiin Subillen neljästä eri vaihtoehdosta ja lisäksi juoman ja jälkiruoan.

Parmankinkku-vuohenjuustopatonki pitää sisällään tietysti ihanaa Parmankinkkua ja vuohenjuustoa.
Jos jompikumpi ei uppoa, mainitse siitä niin jätetään pois!
Tästä muhkusta patongista tulee aurinkoinen fiilis!

Parmankinkku-vuohenjuustopatonki

1 patonki
n. 2 rkl oliiviöljyä leivän sisälle
kourallinen rucolaa
4-6 viipaletta vuohenjuustoa
1-2 aurinkokuivattua tomaattia suikaleina
muutama Parmankinkkuviipale
paksua tummaa balsamicoa
tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä

Paista patonki ja halkaise etuosaan leivän mittainen viilto.

Valuta sisälle oliiviöljyä ja laita kourallinen rucolaa.
Viipaloi täytteeksi vuohenjuustoa ja laita myös aurinkokuivattua tomaattia suikaleina.
Pyöritä Parmankinkkua rulliksi ja tökkää täytteeksi.
Valuta päälle tummaa paksua balsamicoa.

Koristele tuoreella basilikalla ja rouhi pinnalle mustapippuria.

Nauti!

Yhteistyössä: