1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Kevään juhlat lähestyvät. Helppo, maistuva ja tyylikäs tarjottava syntyy kätevästi. Käytä valmiita tai paistovalmiita patonkeja, mikäli et ehdi tai jaksa leipoa patonkeja itse. Sopii hyvin myös illanistujaisiin.

Patongin ohje löytyy tästä.

Parmankinkku-pestopatonki
10-12 annosta

1 patonki
3-4 rkl punaista pestokastiketta
10-12 viipaletta parmankinkkua
10-12 sormen kokoista suikaletta cantaloupe-melonia tai hunajamelonia
rucolaa

Leikkaa patonki viiteen tai kuuteen osaan, riippuen patongin pituudesta. Pitkistä patongeista saatat saada enemmänkin viipaleita.
Sivele pinta punaisella pestokastikkeella.
Kiedo parmankinkkuviipaleiden sisään melonia ja nosta käärö patonkipalan päälle.
Koristele rucolalla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.