1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi.

Paholaisen munat eli deviled eggs
12 annospalaa

vettä
6 kananmunaa
1 dl majoneesia
1 rkl Dijon Sinappia
mustapippuria myllystä
muutama viipale säilöttyä jalapenoa

Pinnalle:
ruohosipulia tai tilliä

Paholaisen munat Devils Eggs

Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua noin 7-8 minuuttia.
Kastele kylmällä vedellä ja kuori. Halkaise kananmunat pituussuunnassa ja ota keltuaiset lautaselle. Lisää niiden joukkoon majoneesi, sinappi ja mustapippuria myllystä. Hienonna jalapenoviipaleet. Soseuta haarukalla ja pursota seos munankoloihin. Koristele ruohosipulilla tai tillillä.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Uusimpia Makuja reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.