1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Itsenäisyyspäivän suupaloiksi tai pikkujouluun sopivat pienet leipäpalat tarjoillaan homejuustolla maustetun tahnan ja päärynän kanssa.

Pähkinäiset homejuusto-suupalat
noin 24 suupalaa
12 Pågen Jouluisa ?leipäviipaletta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g sinihomejuustoa
2 tl hunajaa
½ dl pähkinäsekoitusta rouhittuna
1 päärynä
Ota jokaisesta leipäviipaleesta kaksi pyöreää annospalaa ja puolita ne keskeltä.
Sekoita tuorejuuston joukkoon sinihomejuusto, hunaja, rouhittu pähkinäsekoitus ja puolet päärynästä hienoksi kuutioituna.
Tarkista maku.
Laita puolet puolikuun mallisista leipäviipaleista työlaudalle ja lusikoi päälle täytettä.
Paina päälle loput puolikkaat ja tökkää jokaiseen cocktailtikku.
Leikkaa jäljelle jääneestä päärynästä ohuita suikaleita ja paina cocktailtikun läpi.
Tarjoa glögin seurana.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.