1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Ruokaisat brunssileivät valmistat hienostuneen makuisista Limpukka Puolukkapaloista.
Paahtopaistin voit korvata erilaisilla kokolihaleikkeleillä.

Paahtopaisti -Puolukkapalat
4 annosta

4 Pågen Limpukka Paahtopalaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl punasipulia silputtuna
1 tl sinappia
mustapippuria myllystä
4 viipaletta paahtopaistia tai naudan paisti leikkelettä
4 kirsikka- tai miniluumutomaattia
rucolaa
50-100 g leipäjuustoa
rouhittua mustapippuria

Sekoita maustamattoman tuorejuuston joukkoon punasipulisilppu, sinappi ja mustapippuria myllystä.
Levitä täyte Limpukka Paahtopalojen alemmille puoliskoille.
Laita päälle viipale paahtopaistia.
Puolita kirsikkatomaatit ja laita jokaiselle leivälle kaksi tomaatin puolikasta,  muutama rucolan varsi ja palat leipäjuustoa.
Rouhi pinnalle mustapippuria.
Nosta kansiosa päälle ja tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: