1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kevään juhlissa kaivataan pientä suolaista, jota on helppo valmistaa, tarjota ja syödä.
Nämä iloiset pikkuvartaat maistuvat pieneen nälkään.

Mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta
5 varrasta

150 g miniluumutomaatteja
125 g minimozzarellapalloja valutettuna

Rucola-pestokastike:
50 g rucolaa
30 g parmesaanijuustoa
1 dl auringonkukansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 ? 11/2 dl oliiviöljyä
suolaa myllystä
mustapippuria myllystä

Huuhtele miniluumutomaatit ja valuta mozzarellapallot.
Pujota vuorotellen varrastikkuhin.

Valmista pestokastike.
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
Valuta pestokastiketta vartaiden päälle.

Vinkki! Voit halutessasi paahtaa auringonkukansiemenet tai cashewpähkinät kuumalla pannulla ennen peston valmistusta.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.