1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Nyt on syytä kaivaa kaappien kätköistä voileipägrilli!
Miedosti tulinen RuisHurmuri on ihana iltapala tai illanistujaistarjottava nuorten ja aikuisten makuun.
Ohjeeseen on laitettu vaihtoehdot myös miedompaan versioon.

Ruishurmuri

Miedosti tulinen RuisHurmuri

1 annos, 2 palaa

1 Pågen RuisHurmuri
2 rkl tomaattipaprikakastiketta tai muuta tomaattipohjaista kastiketta
4 pepperoni- tai salamiviipaletta, tai miedompaa kinkkua tai makkaraa
2 punaista, säilöttyä jalapenon puolikasta tai paahdettua paprikaa
2 viipaletta mozzarellajuustoa
Thai-basilikaa tai basilikaa

Puolita RuisHurmurit keskeltä kahteen osaan.
Levitä alemmille paloille tomaattipaprikakastiketta.
Asettele päälle pepperoni- tai salamiviipaleet, jalapenon puolikkaat tai paahdettua paprikaa
sekä mozzarellaviipaleet.
Laita päällimmäiseksi Thai-basilikaa tai basilikaa.
Käännä päälle leivän päällimmäinen osa.

Laita leivät kuumaan voileipägrilliin ja paista hetki, kunnes mozzarellajuusto sulaa houkuttelevasti leivän väliin.

Koristele Thai-basilikalla.
Nauti!

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Pågen

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.