1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Nyt on syytä kaivaa kaappien kätköistä voileipägrilli!
Miedosti tulinen RuisHurmuri on ihana iltapala tai illanistujaistarjottava nuorten ja aikuisten makuun.
Ohjeeseen on laitettu vaihtoehdot myös miedompaan versioon.

Ruishurmuri

Miedosti tulinen RuisHurmuri

1 annos, 2 palaa

1 Pågen RuisHurmuri
2 rkl tomaattipaprikakastiketta tai muuta tomaattipohjaista kastiketta
4 pepperoni- tai salamiviipaletta, tai miedompaa kinkkua tai makkaraa
2 punaista, säilöttyä jalapenon puolikasta tai paahdettua paprikaa
2 viipaletta mozzarellajuustoa
Thai-basilikaa tai basilikaa

Puolita RuisHurmurit keskeltä kahteen osaan.
Levitä alemmille paloille tomaattipaprikakastiketta.
Asettele päälle pepperoni- tai salamiviipaleet, jalapenon puolikkaat tai paahdettua paprikaa
sekä mozzarellaviipaleet.
Laita päällimmäiseksi Thai-basilikaa tai basilikaa.
Käännä päälle leivän päällimmäinen osa.

Laita leivät kuumaan voileipägrilliin ja paista hetki, kunnes mozzarellajuusto sulaa houkuttelevasti leivän väliin.

Koristele Thai-basilikalla.
Nauti!

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Pågen

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.