1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Syksyn viilenevinä iltoina on ihana herkutella mausteisilla ruoilla.
Tämän ruokaisan leipäaterian tulisuutta voit säädellä chilipaprikan määrällä.

Meksikolainen SpelttiSubs!
6 annosta

6 kpl Pågen SpelttiSubs! -palaleipää

Guacamole:
1 kypsä avokado
kiehuvaa vettä
1 tomaatti
1 pieni salottisipuli tai pala keltasipulia
1 valkosipulin kynsi
1 rkl limen mehua
1/2-1 tl hienonnettua punaista chilipaprikaa
ripaus suolaa

Tomaattisalsa
2 isoa tomaattia
1 kesäsipuli varsineen
1/2 punaista chilipaprikaa hienonnettuna
3 rkl hienonnettua korianteria tai persiljaa
yhden limen puristettu mehu

Lisäksi:
2 rkl öljyä
6 broilerin ohutleikettä
tacomaustetta
6 rkl ranskankermaa
rucolaa

Valmista guacamole.
Leikkaa avokado kahtia ja poista siemen.
Koverra hedelmäliha kulhoon.
Kiehauta vettä kattilassa.
Leikkaa ristikkäisviilto tomaattiin ja kasta kiehuvaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota. Kuori tomaatti ja laita se avokadon
kanssa kulhoon.
Kuori joukkoon salottisipuli tai pala keltasipulia ja valkosipulin kynsi.
Purista joukkoon limen mehua ja hienonna sekaan punaista chilipaprikaa. Mausta suolalla.
Jauha sauvasekoittimella hienoksi tahnaksi. Tarkista maku.

Valmista tomaattisalsa. Hienonna tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Hienonna joukkoon kesäsipuli varsineen ja punaista chilipaprikaa.
Silppua joukkoon tuoretta korianteria tai persiljaa ja mausta limen puristetulla mehulla.

Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerin ohutleikkeet molemmin puolin.
Mausta tacomausteella.

Paahda SpelttiSubsit halutessasi leivänpaahtimessa hetki ennen tarjoilua.
Levitä alemmalle leipäviipaleella guacamolea, nosta päälle paistettu broilerin filee ja lusikoi päälle keko tomaattisalsaa ja ranskankermaa.
Koristele annokset rucolalla. Laita päälle leipäpalan kansiosa.

Vinkki! Valmista tämä herkku vaihteeksi Pågen Ruishurmurista.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.