1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Mehevät mätileivät sopivat erinomaisesti illanistujaisiin tai pieneksi suupalaksi kaikenlaisiin juhliin. Mehevä Maalahden Limppu säilyttää mehevyytensä, vaikka joutuisi odottelemaankin tarjoilupöytään pääsyä.
Valmista täyte valmiiksi, leikkaa leivät suupaloiksi ja lusikoi päälle täyte.

Mehevät mätileivät
16 annospalaa

8 viipaletta Maalahden Limppua
200 g smetanaa
1 pieni punasipuli
mustapippuria myllystä
muutama varsi tilliä
100 g kirjolohenmätiä

Koristeluun:
tilliä

Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet neljään osaan ja laita tarjoiluvadille.
Sekoita smetanan joukkoon hienonnettu punasipuli ja mustapippuria myllystä. Hienonna tilli ja lisää joukkoon sulatetun ja valutetun mädin kanssa. Sekoita tasaiseksi. Tarkista maku.
Lusikoi täyte leipäpaloille ja koristele tillillä.
Säilytä jääkaapissa kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen asti.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.