1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arvostelua, keskiarvo: 4,64 / 5)
Ladataan...

Mehevät leipäleivokset sopivat monenlaiseen tilanteeseen.
Tarjoa alkupalana, juhlavan keiton seurana tai illanistujaisissa.
Kostutettuna säilyvät kelmun tai folion alla kuivumatta myös seuraavaan päivään.

Mehevät leipäleivokset
10 annosta

2 viipaletta Pågen OmppuLimppua
2 viipaletta Pågen Limpukkaa

Kostutus:
n. 1 dl kasvis- tai lihalientä

Täyte:
400 g metsäsieni tai yrttituorejuustoa
50 g kylmäsavustettua härkää leikkeleenä, hienonnettuna
1 dl silputtua persiljaa
mustapippuria myllystä
1 punainen paprika hienonnettuna

Koristeluun:
50 g kylmäsavustettua härkää leikkeleenä
10 varrellista kaprismarjaa

Ota leipäviipaleista pyöreällä muotilla (esim. Runebergintorttumuotti) pyöreitä aihioita.
Kostuta kasvis- tai lihaliemellä kevyesti.

Vatkaa täytteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja pursota tai levitä leipäaihioiden päälle.
Nosta kaksi leipäympyrää päällekkäin. Koristele kylmäsavuhärkäviipaleella ja kaprismarjoilla.
Säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.