1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arvostelua, keskimäärä: 4.43/5.00)
Ladataan...

Kaapintyhjennyspäivät ovat käteviä, sillä jääkapeista tulee käytettyä ylimääräiset jämät ja lopputuloksesta voi tulla niin hyvä, että jopa homejuustosta piittaamaton saattaa ihastua siihen mitä pöytään kannetaan. Valmistin tämän suolaisen pizzapannarin suorakaiteen malliseen piirasvuokaan, jonka vuorasin leivinpaperilla. Eikä aikaakaan, kun vuoka oli tyhjä. Tuplaa ainekset uunipellilliseen.

Meetwursti-homejuustopizzapannari
8 annosta

4 dl maitoa
2 munaa
ripaus suolaa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä
100 g meetwurstia
1-2 hienonnettua valkosipulinkynttä
2 ananasrengasta
2-4 aurinkokuivattua tomaattia
mustapippuria myllystä
100-150 g sinihomejuustoa

Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon munat.
Lisää ripaus suolaa ja sekoita munien rakenne rikki.
Lisää vehnäjauhot ja öljy sekoittaen.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun suorakaiteen muotoiseen reunalliseen uunivuokaan.

Hienonna päälle meetwurstia ja valkosipulia.
Paloittele joukkoon ananasrenkaat ja aurinkokuivatut tomaatit.
Rouhi päälle mustapippuria myllystä ja ripottele päälle sinihomejuusto.
Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.

Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.