Mansikka-fetaleivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 10 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • maun mukaan tatsoi
  • maun mukaan tuore rucola
  • 100 g fetajuusto
  • mustapippurirouhe
  • 10 basilikanlehti
  • 10 mansikka
  • maun mukaan balsamico
  • maun mukaan tervasiirappi

Mansikka-fetaleivät valmistuvat jo vieraidenkin odotellessa. Kauniit leivät sopivat erinomaisesti myös kevään ja kesän juhlahetkiin. Juureen leivottu Maalahden Limppu on ihastuttava leipä, sillä sen hieman makea maku sopii niin makeiden kuin suolaistenkin täytteiden kanssa ja leipä pysyy pitkään mehevänä.

Mansikka-fetaleivät
10 annosta

10 viipaletta Maalahden Limppua
muutama kämmenellinen tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja
100 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä
10 basilikanlehteä
10 mansikkaa
balsamicoa tai tervasiirappia

Mansikka-fetaleipä

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille. Laita jokaiselle tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja. Murusta päälle fetajuustoa. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Koristele basilikalla ja mansikoilla.

Valuta pinnalle balsamicoa tai tervasiirappia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä