1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Mansikka-fetaleivät valmistuvat jo vieraidenkin odotellessa. Kauniit leivät sopivat erinomaisesti myös kevään ja kesän juhlahetkiin. Juureen leivottu Maalahden Limppu on ihastuttava leipä, sillä sen hieman makea maku sopii niin makeiden kuin suolaistenkin täytteiden kanssa ja leipä pysyy pitkään mehevänä.

Mansikka-fetaleivät
10 annosta

10 viipaletta Maalahden Limppua
muutama kämmenellinen tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja
100 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä
10 basilikanlehteä
10 mansikkaa
balsamicoa tai tervasiirappia

Mansikka-fetaleipä

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet tarjoiluvadille. Laita jokaiselle tatsoita ja rucolan versoja tai muita versoja. Murusta päälle fetajuustoa. Rouhi pinnalle mustapippuria myllystä. Koristele basilikalla ja mansikoilla.

Valuta pinnalle balsamicoa tai tervasiirappia.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Maalahden Limppu
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.