1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 arvostelua, keskiarvo: 3,80 / 5)
Ladataan...

Maalahden Limpusta valmistat tyylikkään katkarapuleivän, joka maistuu sellaisenaan pikkusuolaisena tai kevyen keiton seurana. Tarjoa myös brunssilla!

Maalahden Toast Skagen
6 annosta

6 viipaletta Maalahden Limppua
öljyä tai voita paistamiseen

200 g creme fraichea tai smetanaa
½ dl majoneesia
2 tl sinappia
½ limen tai sitruunanmehu
400 g isoja kuorittuja katkarapuja
½ dl hienonnettua tilliä
½ dl hienonnettua ruohosipulia
mustapippuria tai limepippuria myllystä

6 salaatinlehteä tai kourallinen rucolaa

Koristeluun:
loput katkaravuista
limen- tai sitruunanlohkot tai -viipaleet

Valmista ensin täyte.
Sekoita creme fraichen tai smetanan joukkoon majoneesi, sinappi, limen- tai sitruunanmehu ja puolet sulatetuista, hyvin valutetuista katkaravuista, hienonnetut yrtit ja mustapippuria tai limepippuria myllystä. Tarkista maku.

Kuumenna öljy tai voi pannulla ja paista Maalahden Limppu -viipaleet molemmin puolin rapeiksi.
Laita leipäviipaleet tarjoiluvadille ja nosta päälle salaatinlehti tai keko rucolaa.
Jaa katkarapuseos leipäviipaleille ja jaa loput katkaravuista vielä koristeeksi.
Koristele lime- tai sitruunaviipaleilla.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.