1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,50 / 5)
Ladataan...

Kuuman kesäpäivän pikkuinen suupala on helposti valmistettu.
Mehevä Maalahden Limppu ja seurana tarjottava rahka-voilevite tuo energiaa päivään.
Tarjoa myös juhlapöydässä. Levitettä voit toki maustaa ihan miten itse haluat. Erilaiset tuoreet yrtit antavat levitteelle upean aromin.
Ja kukapa voisi vastustaa ihanaa valkosipulilevitettä?

Maalahden Limppua ja rahka-voilevitettä

Maalahden Limppu -leipäviipaleita

Levite:
250 g maitorahkaa
100 g huoneenlämpöistä voita

Lisäksi:
1 dl hienonnettua tilliä
1 valkosipulinkynsi
ripaus sormisuolaa

Laita maitorahka ja huoneenlämpöinen voi kulhoon ja vatkaa tasaiseksi.
Jaa seos kahteen osaan.
Hienonna tilli ja sekoita se sormisuolan kanssa keskenään.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja sekoita se toiseen seokseen yhdessä sormisuolan kanssa.
Tarkista maku molemmista.
Laita pieniin kulhoihin ja tarjoa Maalahden Limppu -leipäviipaleiden kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.