1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 4,27 / 5)
Ladataan...

Maalahden Limppu on upean mehevä juureen leivottu leipä, joka säilyttää mehevyytensä pitkään myös juhlapöydässä. Tämän leivän hyvä puoli makunsa lisäksi on, ettei se kuivu helposti. Ota reilusti kuvioita ensin Maalahden Limppu -leipäviipaleista ja koristele erilaisilla täytteillä. Tarjoa kevään ja kesän juhlahetkissä.

Maalahden Limppu-vuohenjuusto -cocktailpalat
10 annosta

10 viipaletta Maalahden Limppu leipäviipaletta
3-5 rkl maustettua tuorejuustoa (esim. yrttituorejuusto)
10 suikaletta aurinkokuivattua tomaattia
200 g vuohenjuustoa
10 basilikanlehteä
tummaa balsamicokastiketta
mustapippuria myllystä

Ota piparkakku- tai pikkuleipämuotilla kuvioita Maalahden Limppu -viipaleista.
Laita jokaiseen nokare tuorejuustoa.
Ota pienellä muotilla kuvio vuohenjuustosta ja asettele leipäviipaleen päälle yhdessä aurinkokuivatun tomaatin kanssa.
Valuta pinnalle hieman tummaa balsamicokastiketta ja koristele basilikalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Maalahden Limppu ilmakuivattu kinkku-cocktailpalat
10 annosta

10 viipaletta Maalahden Limppu leipäviipaletta
3-5 rkl maustettua tuorejuustoa (esim. yrttituorejuusto)
10 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
5 miniluumutomaattia
mustapippuria myllystä

Ota piparkakku- tai pikkuleipämuotilla kuvioita Maalahden Limppu -viipaleista.
Laita jokaiseen nokare tuorejuustoa.
Käännä ilmakuivattu kinkku rullaksi tai ruusukkeeksi leipäkuvion päälle.
Laita päälle puolikas miniluumutomaatti ja mustapippuria myllystä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.