1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (41 arvostelua, keskiarvo: 4,20 / 5)
Ladataan...

Saaristolaisleipä on ihanan maltainen leipä joulupöytään. Tarjoa seuraksi kuohkea lohimousse. Tämä herkullinen lohimousse löytyy myös tämän vuoden joulubuffet-pöydästä Silja Linen Serenadelta ja Symphonylta.

Lohimousse saaristolaisleivälle

200 g graavilohta
200 g kylmäsavulohta
1 punasipuli
1 omena
250 g maitorahkaa tai tuorejuustoa
150 g smetanaa
1 rkl sokeria
1 tl sitruunapippuria
1/2 dl tilliä
2 dl kuohukermaa

Kuori punasipuli ja omena. Poista omenasta siemenkota.
Laita kaikki muut moussen ainekset kutteriin paitsi kuohukerma.
Jauha hienoksi tahnaksi.
Vaahdota kuohukerma ja lisää joukkoon.
Tarkista maku.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.