1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Lohi-parsapiiras

Pohja:
1 dl perunasosejauhetta
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
100 g leivontamargariinia
1 dl kylmää vettä

Täyte:
300 g marinoituja kirjolohisuikaleita paistettuna
muutama kevätsipuli silputtuna
n. 1/3 purkkia tankoparsaa
200 g katkaraputuorejuustoa
2 munaa
1 dl maitoa
0,5-1 dl silputtua tilliä
lime-pippuria 

Sekoita kuivat aineet keskenään, nypi joukkoon margariini. Lisää lopuksi nopeasti sekoittaen maito. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Levitä piirakkapohjalle paistetut kirjolohisuikaleet, sekä kevätsipuli, parsa ja  tilli. Sekoita muut ainekset sekaisin ja kaada seos vuokaan.

Paista 200 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla 30-40 minuuttia.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.