1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (12 arvostelua, keskiarvo: 3,83 / 5)
Ladataan...

Lohi-katkarapukolmioleivät ovat hienostunutta tarjottavaa vaikkapa kesäjuhlissa tai ruokaisana lounasleipänä tai välipalana. Maalahden Limppu on mehevää, eivätkä leivät kuivu seistyään valmiina. Säilytä jo täytetyt leivät kuitenkin jääkaapissa kelmun alla tarjoiluhetkeen asti.

Lohi-katkarapukolmioleivät
16 kpl

16 viipaletta Maalahden Limppua
200 g loimulohta, lämminsavulohta tai kylmäsavulohta
½ nippu tilliä
200 g tuorejuustoa (maustamatonta tai maustettua, oman maun mukaan)
2 dl katkarapuja hienonnettuna
2 keitettyä kananmunaa
tilliä koristeluun
8 kpl salaatinlehtiä

Lado leipäviipaleet työlaudalle.
Laita loimulohi, lämminsavulohi tai hienonnettu kylmäsavulohi kulhoon.
Hienonna tilli ja lisää se tuorejuuston kanssa kulhoon. Hienonna katkaravut ja toinen keitetty muna ja sekoita täytteeseen.
Jaa täyte kahdeksalle leipäviipaleelle. Laita päälle salaatinlehdet ja viipaloitua kananmunaa sekä tilliä.
Nosta toiset leipäviipaleet päälle ja puolita leivät kolmioiksi.
Laita tarjoiluvadille ja koristele halutessasi tillillä ja sitruunan- tai limenlohkoilla tai viipaleilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.