1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Rinkeleistä valmistat ihanat pikkusuolaiset iltapalaksi tai illanistujaisiin.
Herkullinen pikkupurtava on valmis muutamassa minuutissa.

Lämpimät Parmankinkku-rinkelit
4 annosta

2 Keski Vesirinkeliä
2 rkl punaista pestokastiketta
4 viipaletta Parmankinkkua
4-8 mustaa tai vihreää oliivia
1/2-1 dl parmesaanijuustoa lastuina
mustapippuria myllystä
rucolaa

Halkaise rinkelit ja asettele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Voitele punaisella pestokastikkeella, laita päälle Parmankinkkuviipaleet ja oliivit.
Raasta pinnalle parmesaanilastuja.
Kuumenna 200 asteisessa uunissa, kunnes Parmankinkku on rapeaa ja juusto on sulanut.
Rouhi valmiin annoksen päälle mustapippuria myllystä ja laita päälle keko rucolaa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.