1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Illanistujaisissa ja tietysti ihan arkenakin maistuu lämpimät voileivät, johon saa juhlavuutta käyttämällä täytteeksi hieman hienompia leikkeleitä.
Ilmajoen osuusmeijerin laktoositon Luolamies-juusto mustapippurilla maustettuna osoittautui herkulliseksi kuorrutteeksi.
Juhlavamman näköisen tarjottavan saat, kun leikkaat leivät kolmioiksi.

Lämpimät naudanpaistileivät

paahtoleipiä
sinappia
naudanpaistileikkeleitä
tuoretta basilikaa
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
Luolamies pippuri juustoa viipaleina

Voitele leipäviipaleet sinapilla.
Laita päälle naudanpaistileikkeleitä, tuoretta basilikaa ja puolitettuja miniluumutomaatteja.
Nosta pinnalle Luolamies-juustoa.

Laita leivät leivinpaperin päälle. Kuumenna 200-225 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.