1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelua, keskiarvo: 3,65 / 5)
Ladataan...

Syksy on pikkusuolaisten kulta-aikaa. Illanistujaiset, pikkujoulut ja pian lähestyvä joulu saa miettimään mitä laittaisi tarjolle. Cocktailpiirakat ovat aina maistuvia, mutta aivan erityisiltä ne maistuvat valmiiksi täytettyinä. Savukala on aina hienostunutta, oli se sitten lämminsavustettua tai kylmäsavustettua.
Helppo ja juhlava suupala on tässä. Ja mikä parasta, tämä herkku sopii tarjottavaksi myös satavuotiaan Suomen kunniaksi. Niin kotimaisille kuin ulkomaisillekin vieraille!

Kylmäsavulohitäytteiset cocktailpiirakat
14-15 kpl

1 pkt Myllyn Paras cocktailpiirakoita
50 g sulatettua voita

Täyte:
200 g ruohosipulituorejuustoa
100 g kylmäsavustettua lohta
½ dl hienonnettua tilliä
limepippuria myllystä
2 rkl puristettua limen mehua

Pinnalle:
150 g sulatettuja katkarapuja
tilliä
lime- tai sitruunaviipaleita

Kylmäsavulohitäytteiset cocktailpiirakat

Paista cocktailpiirakat leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 225-250 -asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Voitele valmiit piirakat sulatetulla voilla.
Valmista täyte.
Laita ruohosipulituorejuusto kulhoon.
Hienonna joukkoon kylmäsavulohi ja tilli.
Mausta limepippurilla ja limen puristetulla mehulla.
Sekoita täyte ja tarkista maku.

Lusikoi tai pursota täyte jäähtyneiden piiraiden päälle.
Koristele sulatetuilla katkaravuilla, tillillä ja lime- tai sitruunaviipaleilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.