1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Linkosuo valmistaa paitsi näitä perinteisiä Väinämöisen palttoonnappeja, myös chili-lemon nappeja, jotka sopivat dipattavaksi kuten
nachot.
Tuoteperheeseen on tulossa uutuus toukokuussa; onion-garlic.
Vinkkinä kaikille, jotka suunnittelette kevään juhliin pientä suolaista purtavaa!

Täytteitä voi valmistaa omien mieltymysten mukaan.
Tahnamaisemman, pursotettavan täytteen saat, kun sekoitat tuorejuustoa ja creme fraichea sekaisin.

Seuraava täyte riittää noin 40:lle palttoonnapille.

Kutunjuustoiset palttoonnapit 40 kpl

1 prk (200/120 g) Sauvon keltavahveroita valutettuna
400 g creme fraichea tai smetanaa
1 dl persiljaa silppuna
suolaa
mustapippuria
200 g Kolatun perinteistä kutunjuustoa
200 g Väinämöisen palttoonnappeja

Koristeluun: viinisuolaheinää tai persiljaa

Valuta keltavahverot ja silppua pienemmäksi.
Sekoita keskenään sienet, creme fraiche, persilja, suola ja pippuri, tarkista maku.

Nostele lusikalla täytettä Väinämöisen palttoonnapeille.
Paloittele haluamaasi muotoon kutunjuusto, laita juustopalat täytteen päälle.
Koristele viinisuolaheinällä tai persiljalla.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.