1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Hauskat pikkusuolaiset valmistat kurkusta ja pekonista. Pekonin voit korvata myös juustoviipaleilla.

Kurkku-pekonikääröt
n. 7 kääröä

170 g pekonia
1 kotimainen kurkku
7 persiljatupsua

Laita pekoni kylmälle pannulle ja laita liesi päälle. Anna pekonin paistua rapeaksi. Paista molemmin puolin.
Leikkaa kurkusta ohuita viipaleita koko kurkun pituudelta juustohöylällä.
Lado kurkkuviipaleet työlaudalle ja laita päälle pekoniviipaleet ja persiljaa. Käännä tiukalle rullalle ja kiinnitä rullat cocktailtikuilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.