1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Arkistoistani löytyi kesällä Kreikassa kuvattu lounasleipä, johon käytin tietenkin paikallisia herkkuja. Leipä tosin oli reissannut paikan päälle Suomesta.
Sopii täällä lumenkin keskellä nautittavaksi.

Kreikkalaisilla herkuilla täytetty lounasleipä
1 annos

1 Pågen Oivallus Subs!
1 tl oliiviöljyä
paksu viipale Saganaki/Samsoe juustoa
2-3 rkl tzatzikia
1 viininlehtikääryle
viipale tomaattia

Voit halutessasi paahtaa leivän paahtimessa tai grillissä.
Paista kuumassa pannussa oliiviöljyssä juusto molemmin puolin.
Levitä leivälle tzatziki, paloittele viininlehtikääryle ja laita väliin tomaattiviipaleen kanssa.

Vinkki! Koska Arlan valmistamaa Samsoe-juustoa ei saa Suomesta, voi tilalle vaihtaa Edam-juustoa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.