1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Vuoden pimein aika on käsillä ja illan tullen on ihana valmistaa pientä suolaista ja nauttia vaikka kynttilän valossa. Nämä suupalat sopivat myös joulun alkupalapöytään ja kinkkuna voit silloin käyttää myös joulukinkkua. Voit sekoittaa joukkoon myös pieniä omena- tai maustekurkkukuutioita. Mikäli majoneesi tuntuu liian raskaalta, voit korvata osan smetanalla tai turkkilaisella jogurtilla.

Kinkku-sinappimajoneesileivät
6-8 annosta

6-8 viipaletta Maalahden Limppua
2 dl majoneesia
2-3 tl karkeaa sinappia (jossa sinapinsiemeniä)
½ dl persiljaa
mustapippuria myllystä
3-4 viipaletta kinkkua

Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille. Valmista täyte.
Sekoita majoneesin joukkoon karkeaa sinappia, hienonnettua persiljaa ja mustapippuria myllystä. Levitä leipäviipaleille seosta ja käännä päälle kinkkua. Tarjoa pienenä suolaisena palana.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Maalahden Limppu

Uusimpia Maalahden Limppu reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAALAHDEN LIMPPU reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.