1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Valmista ihana katkaraputahna ja tarjoa leivän seurana, voileipäkakun täytteenä, ruissipsien tai uuniperunan kanssa.

Katkarapulevite
4 dl

200 g creme fraichea
200 g sulatettuja, valutettuja katkarapuja
muutama varsi tilliä
1 pieni maustekurkku
½ omena kuutioina
Herbamare-yrttisuolaa

Laita creme fraiche kulhoon.
Lisää sulatetut, valutetut katkaravut. Hienonna joukkoon tilli.
Leikkaa maustekurkku ja kuorittu omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita täytteeseen.
Mausta Herbamarella. Tarkista maku.
Tarjoa kylmänä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.