1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (92 arvostelua, keskiarvo: 3,57 / 5)
Ladataan...

Katkarapuleipä, eli Toast Skagen sopii illanistujaisiin tai vaikkapa lounaaksi.

Katkarapuleipä
2 annosta

2 viipaletta Pågen JättiRanskaa
1 rkl sitruunalla maustettua oliiviöljyä tai oliiviöljyä
2 salaatinlehteä
1 kananmuna
1 kg isoja katkarapuja kuorineen
1 dl sitruunamajoneesia
100 g Ranskankermaa
1 ruukku tilliä silputtuna
sitruunapippuria
2 sitruunalohkoa
2 tillinoksaa

Keitä muna, kuori ja lohko se.
Sulata katkaravut ja kuori ne.
Sekoita rapujen joukkoon sitruunamajoneesi, Ranskankerma, tillisilppu ja mausteeksi sitruunapippuria.

Kuumenna öljy pannulla.
Paahda JättiRanska-viipaleet pannulla molemmin puolin.
Laita päälle salaatinlehti ja jaa katkarapuseos leiville korkeiksi keoiksi.
Koristele munan- ja sitruunanlohkoilla, sekä tuoreella tillillä.

Nauti ystävän seurassa!
Jattiranska_uusi_koko

Nyt JättiRanskaa on myynnissä myös pienemmässä puolen kilon pakkauksessa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Pagen_logo

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.