1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Katkaravuilla maustettu rinkeli on tyylikäs tarjottava.
Voit halutessasi myös paahtaa puolitetut rinkelit pannulla tai leivänpaahtimessa.

Katkarapu-rinkelit
2-4 annosta

2 Keski Vesirinkeliä

Täyte:
200 g smetanaa
½ dl tillisilppua
sitruuna- tai limepippuria
1 dl katkarapuja
1 tl sitruunanmehua
1 kananmuna hienonnettuna

Koristeluun:
1-2 dl katkarapuja
1-2 keitettyä kananmunaa
2-4 sitruunalohkoa
tilliä
sitruunapippuria

Valmista täyte.
Sekoita smetanan joukkoon tillisilppu, sitruuna- tai limepippuria,
katkaravut ja sitruunanmehua. Sekoita lopuksi joukkoon vielä hienonnettua kananmunaa.
Tarkista maku.

Halkaise Vesirinkelit ja paahda ne halutessasi.
Levitä päälle täyte.

Ripottele pinnalle katkarapuja.
Koristele kananmuna- ja sitruunalohkoilla, sekä tillillä.
Rouhi pinnalle hieman sitruunapippuria.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa: