1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Joko olet kokeillut HK Amerikan Pekoni® Kanalastuja? Tämä superherkullinen pizza maistuu niin arkipäivän herkuttelussa kuin illanistujaistarjottavanakin. Kokeile!
Bbq-kastike antaa pizzalle aivan erityisen maun.

Kanapekoni-pizza
uunipellillinen

Taikina:
2 ½ dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
5 dl vehnäjauhoja
½ dl rypsiöljyä

Täyte:
150 g bbq-kastiketta
250 g mozzarellaraastetta
2 rkl rypsiöljyä
140 g HK Amerikan Pekoni® Kanalastu
100 g siitakesieniä
100 g miniluumutomaatteja
2-3 valkosipulinkynttä
100 g pakastemaissia
jalapenorenkaita maun mukaan

Hellapoliisi: Kana-pekonipizza

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva ja suola.
Lisää vehnäjauhot ja vaivaa taikinaksi. Kääntele joukkoon lopuksi rypsiöljy.
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin puoli tuntia. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja kaulitse leivinpaperilla vuoratulle uunipellille vehnäjauhoja apuna käyttäen.
Levitä bbq-kastike pizzapohjalle ja ripottele pinnalle mozzarellaraaste.
Kuumenna öljy pannulla ja paahda HK Amerikan Pekoni® Kanalastut rapeiksi ja nosta sivuun.
Paloittele siitakesienet ja laita kuumalle pannulle. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Levitä pinnalle kanalastut, siitakesienet, puolitetut miniluumutomaatit ja ripottele päälle hienonnettua valkosipulia, pakastemaissia ja jalapenorenkaita. Paista 225-250 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.

Leikkaa paloiksi ja tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä HK

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.