1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kananpojan patonki on ihana tarjottava milloin tahansa. Nauti lounaaksi, ota evääksi tai herkuttele iltapalaksi. Kariniemen on tuonut markkinoille uunissa paahdetut kanasuikaleet, jotka helpottavat arjen kiireessä. Valmiiksi kypsät kanasuikaleet nopeuttavat ruoanvalmistusta. Kokeile salaatteihin, erilaisiin leipiin, munakkaisiin, uuniperunoiden täytteisiin, voileipäkakkuihin tai mihin ikinä keksit!

Kananpojan patonki

Kananpojan patonki
2-4 annosta

1 iso maalaispatonki

Täyte:
200 g Kariniemen Kananpojan Uunipaahdettu suikale
3 rkl punaista tai vihreää pestokastiketta

Lisäksi:
4 rkl punaista tai vihreää pestokastiketta
1 säilötty grillattu paprika
4-8 kirsikka- tai miniluumutomaattia
pala tuorekurkkua
100 g feta- tai salaattijuustoa
1 dl sinimailasen ituja
1 pieni punasipuli
tuoretta korianteria
tuoretta sweet basilikaa

Leikkaa patonki kahteen tai neljään osaan ja halkaise ne täyttämistä varten. Sekoita Kariniemen uunissa paahdettujen kanasuikaleiden joukkoon punaista tai vihreää pestokastiketta. Levitä patonkien alemmille puolikkaille pestokastiketta. Paloittele säilötty grillattu paprika, puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit ja paloittele tuorekurkku. Murusta feta- tai salaattijuusto ja ota esille sinimailasen idut. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Ota esille tuoreet yrtit.

Täytä patongit aineksilla ja tarjoa!

Vinkki!
Voit käyttää kanasuikaleiden lisäksi omia lempitäytteitäsi ja vaihtaa feta- tai salaattijuuston esimerkiksi mozzarellajuustoon tai raastaa joukkoon parmesaanijuustoa. Voit kokeilla myös tuoteperheen toista versiota, Kariniemen Kananpojan Fajitas suikaletta.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Kariniemen reseptejä:



Tästä löydät kaikki KARINIEMEN reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.