1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Limemaustetut Kananpojan fileesuikaleet ovat herkullisia patongin täytteenä.
Täytetty patonki puolestaan sopii evääksi, illanistujaisiin tai ruokaisaksi iltapalaksi.

Kananpojan lime-patonki
2 annosta

2 rkl öljyä
300 g Kariniemen Kananpojan Fileesuikale

Tahna:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
½ ruukkua minttua tai basilikaa hienonnettuna
lime-pippuria myllystä

1 siemenpatonki tai muu patonki

muutama lehti friseesalaattia
muutama kourallinen rucolaa
125 g mozzarellapalloja
n. 20 cashew-pähkinää
pala kurkkua paloiteltuna
minttua hienonnettuna
6 miniluumutomaattia puolitettuina

Lime-kastike

2 rkl oliiviöljyä
1 limen puristettu mehu
lime-pippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tl hunajaa

Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Kuumenna öljy pannulla ja paista Kananpojan Fileesuikaleet kauttaaltaan kypsäksi.
Jäähdytä.

Sekoita tahnan ainekset keskenään ja tarkista maku.
Halkaise siemenpatonki pituussuunnassa ja puolita kahteen yhtä suureen osaan.
Levitä tahna alemmalle leivälle.
Laita täytteeksi Kananpojan fileesuikaleita, friseesalaattia, rucolaa, mozzarellapalloja, cashew-pähkinöitä, kurkkua, minttua ja miniluumutomaatteja.

Sekoita kastikkeen ainekset ja tarkista maku.
Valuta kastiketta patongin sisään.

Kääri leivinpaperiin ja nauti!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.