1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Maalahden Limppu on mainio pohja herkulliselle pikkusuolaiselle. Tarjoa illanistujaisissa, lounaana tai juhlahetkissä. Nämä herkkupalat maistuvat ympäri vuoden.

Kana-caesarleivät
8 annosta

8 viipaletta Maalahden Limppua
1 pakkaus Romaine- tai Cosmopolitan salaattia
200 g kypsää broilerinfileetä
1-1 ½ dl maustamatonta jogurttia tai majoneesia
2 anjovisfileetä
1 valkosipulinkynsi
100 g parmesaanijuustoa lastuina

Krutongit:
3-4 viipaletta Maalahden Limppua
1-2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä

Kana-ceasarleivät

Laita Maalahden Limppu -viipaleet tarjoiluvadille.
Paloittele Romaine- tai Cosmopolitan -salaatti reiluiksi paloiksi. Lisää joukkoon kypsät broilerinfileesuikaleet.
Laita maustamaton jogurtti tai majoneesi leikkurinterällä varustettuun kulhoon ja lisää joukkoon anjovisfileet ja kuorittu valkosipulinkynsi. Pyöräytä tasaiseksi.
Tarkista maku.
Sekoita kastike salaatin joukkoon kauttaaltaan. Lisää myös parmesaanijuusto lastuina. Jaa salaatti leipäviipaleiden päälle ja valmista vielä krutongit. Leikkaa leipäviipaleista reunat ja paloittele viipaleet pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää leipäkuutiot ja valkosipuli.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes leipäkuutiot saavat hieman väriä. Jaa leipäkuutiot salaatin päälle.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Yhteistyössä Maalahden Limppu
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.