1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Joulun pikkusuolaiseksi voit tarjota graavilohella tai kylmäsavulohella höystettyä saaristolaisleipää. Vielä ehdit leipoa joululeivän itse. Parhaimmillaan se on muutaman päivän seistyään.
Voit toki käyttää myös valmista leipää.
Itse leivotun leivän ohjeen löydät tästä.

Kalastajan graavilohikolmiot
1 annos

1 viipale saaristolaisleipää
2 rkl kylmäsavulohituorejuustoa
tupsu tilliä
ruohosipulia
sitruunapippuria
viipale/ruusuke
graavilohta tai kylmäsavulohta

Puolita saaristolaisleipä siten, että saat kaksi kolmion mallista leipää.
Sivele toisen leipäpalan pintaan kylmäsavulohituorejuustoa.
Laita päälle halutessasi tilliä ja ruohosipulia.
Nosta toinen leipä päälle.
Levitä pinnalle nokare tuorejuustoa.
Laita päälle graavilohi- tai kylmäsavulohiviipale.
Koristele tillillä tai ruohosipulilla.
Rouhi pinnalle hiven sitruunapippuria.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.