1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,60 / 5)
Ladataan...

Kesä on jo pitkällä, mutta säät ovat koleita ja vettä tulee luvattoman usein, ellei sitten olla tyytyväisiä luonnon puolesta. Juhannuksena Keski-Suomessa tuli taivaalta jopa valtavia rakeita.
Tänäänkään en päässyt virittämään grilliä, vaan kaivoin kaapista Heirolin valurautaisen fonduepadan ja valmistin helpon fondueaterian, josta lapsetkin tykkäsivät dippailla.
Sulatin padassa valmiin fonduejuuston, joka sisältää mm. : Emmentaljuustoa, Comtejuustoa, Gruyerejuustoa, vettä, valkoviiniä, valkosipulia, kirsikkaviinaa ja mausteita.

Tästä annoksesta sai vatsansa täyteen kaksi aikuista ja neljä lasta.

Juustofondue

1 valkosipulinkynsi
1 pkt (450 g) President La Fondue -juustoa

Lisäksi:
miniluumutomaatteja
1/3 keskikokoisesta kurkusta reiluina suupaloina
125 g Mozzarellajuustoa
terttu viinirypäleitä
1 tuore mango paloiteltuna
1 punainen paprika reiluina suikaleina
1 ranskanleipä paloiteltuna

Paloittele leipä, kasvikset ja hedelmät.
”Voitele” fonduepata kuoritulla valkosipulilla, lisää pataan fonduejuusto ja kuumenna, kunnes juusto on tasaisesti sulanut.

Nosta ainekset pöytään ja varaa jokaiselle oma dippitikku.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.