1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 arvostelua, keskiarvo: 4,17 / 5)
Ladataan...

Pikkujouluaikaan tai joulupöydän alkupalaksi voit valmistaa ihanan raputahnan ja lusikoida sitä valmiiksi ruisleipien päälle tai tarjoilla erikseen.

Jokiraputahna

400/170 g jokiravunpyrstöjä
200 g smetanaa
1 rkl sinappia
½-1 ruukku ruohosipulia tai tilliä
limepippuria myllystä

Lisäksi:
ruisvuokaleipää

Valuta jokiravut ja leikkaa halutessasi pienemmäksi.
Sekoita ravut smetanan joukkoon.
Mausta tahna sinapilla, silputulla ruohosipulilla tai tillillä ja limepippurilla.
Tarkista maku.

Tarjoa ruisleivän seurana.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: