1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Juhlava rinkeliherkku saa pintaansa itse valmistetun tillipeston ja jokiravunpyrstöjä. Voit käyttää myös valmista pestokastiketta ja muita rapuja.

Jokirapu-tillipestorinkeli
noin 6 annosta

Tillipesto

noin 1 1/2 dl valmista pestokastiketta


1/2 dl pinjansiemeniä
25 g ruukku tilliä
3/4-1 dl oliiviöljyä
10 g parmesaanijuustoa
1-2 tl sokeria
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1 pieni valkosipulinkynsi

6 Keski Vesirinkeliä
n. 300 g jokiravunpyrstöjä

Pinnalle:
50-75 g parmesaanijuustoa
tilliä

Laita tillipeston ainekset kulhoon ja jauha sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
Voit käyttää myös silppuria.
Sivele pesto halkaistujen rinkeleiden pinnalle.
Jaa kuuden rinkelin puolikkaan päälle jokiravunpyrstöt ja raasta pinnalle parmesaania. Laita kaikki rinkelit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Käytä 200 asteisessa uunissa muutaman minuutin ajan, kunnes juusto sulaa hieman.
Nosta täytteettömät puolikkaat täytettyjen päälle.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: