1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

 

Itse kypsennettävät jauhelihapihvit ovat mukavaa pikkusuolaista vaikkapa hampurilaisten väliin paistettuna, tai perunoiden ja kastikkeen kanssa.
Iltapalaksikin sopivat rieskaburgerit ovat nuorekasta tarjottavaa ja täytteitä voit laittaa oman maun mukaan.

Jauheliha-rieskaburgerit

1 pkt (8 kpl) ohrarieskaa
1 pkt (4 kpl) HK  Maustettuja naudan jauhelihapihvejä
8 viipaletta juustoa
2 isoa tomaattia viipaleina
tuoretta pinaattia tai salaattia
sinappikurkkusalaattia
(hampurilaiskastiketta)

Paista jauhelihapihvit kuumassa pannussa molemmin puolin. Lämmitä halutessasi rieskat pannulla tai mikroaaltouunissa. Viipaloi tomaatit.
Laita neljän rieskan päälle jauhelihapihvit, juustoviipaleet, tomaattiviipaleet, pinaattia tai salaattia, sinappikurkkusalaattia ja halutessasi hampurilaiskastiketta. Nosta päälle toinen rieska.