1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (139 arvostelua, keskiarvo: 4,19 / 5)
Ladataan...

Lastenkutsujen suolainen suosikkitarjottava on helposti syötävä pannari, jonka täytteeseen voit käyttää mitä tahansa kasviksista kalaan ja lihaan.
Helppo ja maistuva myös iltapalaksi tai illanistujaisiin.

Jauheliha-pizzapannari
uunipellillinen

6 dl vettä + 1 dl maitojauhetta TAI 6 dl maitoa
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
50 g margariinia sulatettuna tai ½ dl öljyä

400 g jauhelihaa
suolaa
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
70 g tomaattipyreetä
pizzamaustetta, oreganoa tai basilikaa
2 tomaattia pieninä kuutioina
200 g juustoraastetta

Sekoita vesi ja maitojauhe keskenään kulhossa. Voit käyttää myös maitoa.
Sekoita joukkoon munat, vehnäjauhot, suola ja margariinisula.
Anna turvota puolisen tuntia.

Paista jauheliha kuumassa pannussa ja mausta suolalla ja valkosipulilla.
Lisää tomaattipyree ja pizzamauste, tarkista maku.
Kuutioi tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Kaada pannaritaikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja ripottele pinnalle jauhelihaseos.
Jaa päälle vielä tomaattikuutiot.
Ripottele lopuksi juustoraaste.

Paista pannukakkua 200 asteisen uunin keskimmäisellä ritilätasolla puolisen tuntia, tai kunnes pinta on saanut kauniin värin ja taikina on hyytynyt.

Mikäli valmistat pannukakun aikuisten kesken nautittavaksi, voit tarjota juomaksi punaviiniä.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.