1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Ihana välipala, lounas, iltapala, illanistujaisherkku!
Tässä resepti, joka sopii monenlaisiin tilanteisiin.

Jalotofu-herkkuleivät
4 annosta

4 isoa paahtoleipäviipaletta
oliiviöljyä paistamiseen

Lisäksi:
oliiviöljyä paistamiseen
2-4 Jalotofu, mieto chili paistopalaa, annoskokoinen
4 isoa herkkusientä lohkoina
8-12 miniluumutomaattia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 chilipaprika hienonnettuna
oliiviöljyä + ½ kesäkurpitsa ohuina lastuina
suolaa
mustapippuria myllystä

Pinnalle:
tummaa balsamicokastiketta

Varaa ainekset esille ja esikäsittele ne.
Paahda paahtoleivät molemmin puolin rapeiksi kuumalla pannulla oliiviöljyssä.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista Jalotofu chili paistopalat molemmin puolin lämpimiksi.
Lisää pannulle herkkusienilohkot, miniluumutomaatit, hienonnetut valkosipulikynnet ja hienonnettu chilipaprika. Kääntele, kunnes ainekset kypsyvät sopiviksi.
Nosta sivuun.
Ota kesäkurpitsasta ohuita lastuja juustohöylällä ja paista ne molemmin puolin kuumalla pannulla oliiviöljyssä.
Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.
Laita Jalotofu ja kasvikset paahdettujen leipäviipaleiden päälle ja valuta päälle tummaa balsamicokastiketta.
Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.