1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Jyväilo ilahduttaa jyvien ja siementen runsaudella sekä täysjyvärukiin ja -kauran hyvällä maulla. Se on pehmeäkuorinen palaleipä, jossa eri siemenet aidosti näkee, tuntee ja maistaa! Meloninsiementen hedelmäinen maku pehmentää ihanasti auringonkukansiementen täyteläisyyttä ja pellavansiementen kevyttä happamuutta.
Intialaisittain täytetty Jyväilo on herkullinen ja ruokaisa eväs kuntoilun lomassa tai vaikkapa keväisten pihatalkoiden herkkupalana.

Intialaisittain täytetty eväsleipä
6 annosta

6 Pågen Jyväilo -leipää

3 rkl öljyä
6 broilerin fileeleikettä
garam masala -mausteseosta maun mukaan
suolaa

Kurkku-raita

n. 10 cm pala kurkkua
2 dl ruokajogurttia
1/2 tl inkivääriä raasteena
1/2 tl suolaa

Lisäksi

n. 20 kpl pinaatinlehtiä
3 retiisiä viipaleina
6 kirsikkatomaattia puolitettuina
herneenversoja
tuoretta minttua

Aloita valmistamalla kurkku-raita.
Raasta pesty kurkku karkeaksi raasteeksi ja puserra neste pois. Sekoita jogurtin joukkoon inkivääri, suola ja kurkkuraaste. Tarjoa kylmänä.
Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerin fileeleikkeet molemmin puolin ja mausta garam masalalla ja suolalla.

Voitele Jyväilon alemmat leivät kurkku-raitalla.

Täytä leivät paistetuilla broilerin fileillä, sekä pinaatilla, retiisiviipaleilla, kirsikkatomaateilla, herneenversoilla ja tuoreella mintulla.

jyväilo

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Pagenlogo

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.